Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hvorfor vælge ADVICE Ejendomsadministration A/S?

Sparring på et højt niveau

Jævnlige evalueringsmøder

Gensidig tillid

Andelslejlighed – professionel administration til foreninger

Mangler du hjælp til administration af din andelsbolig på Sjælland? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos ADVICE Ejendomsadministration A/S i Vordingborg administrerer vi andelsboliger og andelsboligforeninger i København, på Sjælland og på øerne Lolland Falster. Vi har fx mange samarbejder med andelsforeninger i Vordingborg og Næstved.

Vi har en række veluddannede, regnskabskyndige medarbejdere, der har til opgave at fokusere på at skabe en omkostningsbegrænsende drift og administration for andelsboliger og andelsboligforeninger. Vi lægger en dyd i vores arbejde, så du er tilfreds og tryg med vores samarbejde. Vi kan derudover også hjælpe dig, hvis du er ejeren af en andelslejlighed.

Hvad er andelsboliger?

Andelsboliger er kendetegnet ved, at det er en andelsboligforening, som ejer og driver ejendommen - for eksempel en andelslejlighed. Som andelshaver ejer man en andel af fællesformuen. Andelshavere har desuden brugsret til en bolig i ejendommen. Hvis du har en andelsbolig, er du med andre ord en del af et formuefællesskab, som ejer ejendommen, og du er desuden med til at fastsætte de retningslinjer, som der er i dette fællesskab.

Vi har styr på administration af andelsbolig og andelslejlighed

Vi er et professionelt firma, som har mange års erfaring inden for ejendomsadministration, herunder administration af andelsbolig på Sjælland. Vi har løst mange forskellige opgaver for tilfredse andelsboligforeninger og -bestyrelser. Vi står selvfølgelig også klar til at hjælpe dig.

Det kan fx være, du har andelsbolig til salg og mangler hjælp til, hvordan denne proces bliver så gunstig og gnidningsfri som mulig. Vi går meget op i at have et professionelt og tillidsfuldt samarbejde, hvor der er god tid til at sparre med hinanden. Du kan med andre ord med fordel lade os administrere dine andelsboliger.

Tillidsfuldt samarbejde med bestyrelsen af andelsboliger

ADVICE lægger vægt på at have et tillidsfuldt samarbejde med alle vores kunder. Det sker bl.a. ved en løbende rapportering og budgettering, men også ved en grundig planlægning af projekter og vedligeholdelse med henblik på at have et frugtbart samarbejde med bestyrelsen for de aktuelle andelsboliger.

Dertil kommer løbende opfølgningsmøder mellem os og bestyrelsen, hvor vi især har de indtægtsøgende og omkostningsbesparende foranstaltninger for øje, men hvor vi desuden har en løbende erfaringsudveksling om boligerne.

For os er service vigtigst

Vi har mange års erfaring og ekspertise at trække på i vores arbejde, og derfor kan du være sikker på, at vi altid løser alle opgaver tilfredsstillende og professionelt. Uanset hvem du samarbejder med hos os, vil du møde et dygtigt og imødekommende personale, som lytter til dine ønsker og behov.

Vi er personlige og ærlige i vores fremtoning. Vi rådgiver dig gerne, så du får det ønskede udbytte i vores samarbejde. Ligeledes hjælper vi gerne med at forhandle i banken i andelssager. Forandringsparathed er en stor faktor i vores succes, idet vi gerne ændrer interne processer til din fordel.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe andelsboligforeninger

… Og vores erfaring dækker mange forskellige opgaver af alle størrelser og udformninger. Vi står klar til forskellige, nye og anderledes udfordringer, så kontakt os endelig. 

Hvad enten du mangler hjælp til at tilrettelægge bestyrelsesarbejdet, gårdlaug eller budgetlægning, så kan du med fordel kontakte os. Vi står klar til at varetage både store og små opgaver for mange forskellige andelsboligforeninger. Vi holder gerne et uforpligtende møde med dig, så du kan høre om mulighederne for et eventuelt samarbejde.

Bestyrelse kan trække på en lang række ydelser

Vi kan tilbyde andelsboligforeninger de samme ydelser, som andre administrationsfirmaer kan tilbyde på markedet. Vores mission er at løse de opgaver, som du ikke selv mestrer, således at andelsboligforeningen fungerer optimalt. Dertil kommer, at vi kan tilbyde en række ydelser og assistancer som fx:

  • ​Tilrettelæggelse af bestyrelsesarbejdet
  • Rekonstruktion af foreningens økonomi
  • Yde kvalificeret juridisk rådgivning i samarbejde med advokat
  • Professionel håndtering af overdragelser af andelsboliger
  • Tidsbegrænsede lejeaftaler særligt tilpasset andelsboliger
  • Eksklusionssager og evt. gennemførelse af udsættelsesforretning i fogedretten

  • Forhandlinger på alle niveauer
  • Gennemførelse af midlertidige eller permanente vedtægtsændringer nødvendiggjort af særlige forhold i foreningen
  • Forhandlinger med realkreditinstitutter og långivere fx foranlediget af svigtende indtægter og "tomme" andelsboliger
  • Budgetlægning på kort og lang sigt under hensyntagen til foreningens konkrete belåning (afdragsfrihed, rente-swap), ejendommens stand, m.v.

Kontakt os vedr. administration af andelsbolig på Sjælland

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvad vi kan gøre for andelsboliger og deres bestyrelser på Sjælland? Så kan du få meget ud af at få skabt et samarbejde med os. Vi kan derudover hjælpe med udlejning af bolig eller erhvervsleje, og vi tilbyder også administration til ejerforeninger.

Du skal være velkommen til at kontakte os med det samme - vi vil nemlig rigtig gerne hjælpe dig. Vi garanterer høj faglighed og et tillidsfuldt samarbejde uanset opgaven. Udfyld blot kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig og står klar til at hjælpe.

Du kan ringe til os på telefon: 89 93 67 58 eller skrive til os på e-mail: info@advice-adm.dk.


Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud. Du kunne også være del af en bestyrelse for en andelsboligforening, hvor I er blevet enige om, at I ønsker hjælp til at optimere driften. Vi ser frem til at høre fra dig og varetage dine opgaver på professionel vis.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

ADVICE Ejendomsadministration a/s

Rådhustorvet 4 C

4760 Vordingborg

CVR-nr: 33578822

Tlf.: 89 93 67 58

E-mail: info@advice-adm.dk