Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Andelsboliger: Altid professionel administration

Mangler du hjælp til administration af andelsboliger? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos ADVICE Ejendomsadministration A/S i Vordingborg administreres andelsboliger og andelsboligforeninger i København, på Sjælland og på Øerne. Vi har en række regnskabs kyndige og veluddannede medarbejdere, der har til opgave at fokusere på at skabe en omkostnings begrænsende drift og administration for andelsboliger og andelsboligforeninger.

Vi er et professionelt firma, som har mange års erfaring inden for ejendomsadministration. Vi har løst mange forskellige opgaver for tilfredse andelsboligforeninger og bestyrelser, og vi står også klar til at hjælpe dig. Det kan eksempelvis være, du har andelsboliger til salg, og mangler hjælp til, hvordan denne proces bliver så fordelagtig og gnidningsfri som mulig.

Vi går meget op i at have et professionelt og tillidsfuldt samarbejde, hvor der er god tid til at sparre med hinanden - og derved opbygge et godt samarbejde. Du kan med andre ord med fordel lade os administrere dine andelsboliger.

Tillidsfuldt samarbejde med bestyrelserne

​ADVICE lægger vægt på at have et tillidsfuldt samarbejde til alle vores kunder. Det sker blandt andet ved en løbende afrapportering og budgettering, men også ved en grundig planlægning af projekter og vedligeholdelse med henblik på at have et frugtbart samarbejde med bestyrelsen for de aktuelle andelsboliger.

Dertil kommer løbende opfølgningsmøder mellem os og bestyrelsen, hvor vi især har de indtægtsøgende og omkostningsbesparende foranstaltninger for øje, men hvor vi endvidere har en løbende erfaringsudveksling om boligerne.

Vi har mangeårige erfaring og ekspertise at trække på i vores arbejde, og derfor kan du være sikker på, at vi altid løser alle opgaver tilfredsstillende og professionelt. Uanset hvem du samarbejder med her hos os, vil du møde et dygtigt og imødekommende personale, som lytter til dine ønsker og behov.

Hvad er andelsboliger?

Andelsboliger er kendetegnet ved, at det er en andelsboligforening, som ejer og driver ejendommen. Som andelshaver ejer man en andel af fællesformuen, og har desuden brugsret til en bolig i ejendommen. Hvis du har en andelsbolig, er du med andre ord en del af et formuefællesskab, som ejer ejendommen, og du er desuden med til at fastsætte de retningslinjer, som er der i dette fællesskab.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe andelsboligforeninger med mange forskellige opgaver. Hvad enten I mangler hjælp til at tilrettelægge bestyrelsesarbejdet eller budgetlægning, så kan I med fordel kontakte os. Vi står klar til at varetage både store og små opgaver for mange forskellige andelsboligforeninger.

Bestyrelse kan trække på en lang række ydelser

​Vi kan tilbyde andelsboligforeninger de samme ydelser som andre administrationsfirmaer på markedet. Vores mission er at løse de opgaver, som I ikke selv mestrer, således at andelsboligforeningen fungerer optimalt. Dertil kommer, at vi kan tilbyde en række ydelser og assistancer som for eksempel:​

  • Tilrettelæggelse af bestyrelsesarbejdet
  • Rekonstruktion af andelsboligforeningens økonomi
  • ​Yde kvalificeret juridisk rådgivning i samarbejde med advokat
  • Forhandlinger af enhver art på alle niveauer
  • Professionel håndtering af overdragelser af andelsboliger
  • Tidsbegrænsede lejeaftaler særligt tilpasset andelsboliger
  • Eksklusionssager og eventuel gennemførelse af udsættelsesforretning i fogedretten
  • Gennemførelse af midlertidige eller permanente vedtægtsændringer nødvendiggjort af særlige forhold i foreningen
  • Forhandlinger med realkreditinstitutter og långivere for eksempel foranlediget af svigtende indtægter og "tomme" andelsboliger
  • Budgetlægning på kort og lang sigt og under hensyntagen til foreningens konkrete belåning (afdragsfrihed, rente-swap), ejendommens stand med videre.

Kontakt os hvis du vil vide mere om andelsboliger

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvad vi kan gøre for andelsboliger, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi garanterer høj faglig hjælp og et tillidsfuldt samarbejde uanset opgaven.

​Ring til ADVICE Ejendomsadministration A/S på telefon: 89 93 67 58, eller skriv til os på e-mail: info@advice-adm.dk, for et uforpligtende tilbud på administration af din forening, hvis I er en bestyrelse for en andelsboligforening og ønsker at optimere driften.

Vi ser frem til at høre fra dig, og varetage dine opgaver på professionel vis.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

ADVICE Ejendomsadministration a/s

Rådhustorvet 4 C

4760 Vordingborg

CVR-nr: 33578822

Tlf.: 89 93 67 58

E-mail: info@advice-adm.dk

ADVICE Ejendomsadministration A/S

Rådhustorvet 4 C

4760 Vordingborg