Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hvorfor vælge ADVICE Ejendomsadministration A/S?

Sparring på et højt niveau

Jævnlige evalueringsmøder

Gensidig tillid

​Butikker til leje: Få opfyldt dine krav til leje af butikslokaler her!

Har du længe overvejet at finde butikker til leje? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos ADVICE Ejendomsadministration A/S kan du leje erhvervslokaler i Vordingborg, Næstved og på hele Sjælland. Vi beskæftiger os med udlejning til både private og erhvervsmæssige formål.

Når du leder efter et lokale til din kommende butik, er det vigtigt at finde det helt rette. For at være sikker på, at du ender med at vælge rigtigt, kan det være en god idé med en professionel rådgivning undervejs. Vi hjælper dig gerne med at finde et lokale, der matcher dine behov til en billig pris.

Vi kan tilbyde:

  • Sparring på højt niveau
  • Jævnlige evalueringsmøder
  • Gensidig tillid

Er du på udkig efter butikker til leje, står vi til rådighed og hjælper vores lejere med at skabe et overblik over potentielle lokaler. For os er det altafgørende, at vi kan levere en god service og rådgivning til vores kunder.

Fortæl os om dine ønsker i forbindelse med butikslokaler til leje

Sparrer du med os, garanterer vi en række gode butikslokaler til leje, der rammer lige netop dine behov og ønsker.

For at vi kan hjælpe dig, er det derfor vigtigt, at du forinden gør dig nogle tanker omkring eventuelle behov, når du skal finde butikslokaler til leje.​

Når du henvender dig til os, skal du udfylde en blanket med dine ønsker for et kommende forretningslokale. Det kræver måske, at lokalet ser ud på en specifik måde, før du kan få det indrettet som ønsket.

Leje af butikslokaler kræver god rådgivning og sparring

Leje af butikslokaler kræver helt specifikt en god sparring og rådgivning, så vi i fællesskab kan finde den rette løsning for dig. Vores mål er i den anledning, at du skal være helt tilfreds den dag, du står med en underskrevet kontrakt i hånden - og det hjælper vi dig naturligvis med.

Kontakt os i dag og hør mere om butikker til leje

Har du brug for hjælp til leje af butikslokaler? Så kan vi hjælpe dig med at finde de butikker til leje, som er noget for dig. Vi ved nemlig godt, hvor svært det kan være selv at finde butikslokaler til leje på de store boligportaler. Vi tilbyder derudover erhvervsleje og boligudlejning

Kontakt os på telefon 89 93 67 58, eller skriv til vores e-mail på info@advice-adm.dk for et uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at hjælpe dig med leje af butikslokaler!​ 

Kontakt

ADVICE Ejendomsadministration a/s

Rådhustorvet 4 C

4760 Vordingborg

CVR-nr: 33578822

Tlf.: 89 93 67 58

E-mail: info@advice-adm.dk