Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hvorfor vælge ADVICE Ejendomsadministration A/S?

Sparring på et højt niveau

Jævnlige evalueringsmøder

Gensidig tillid

​Samarbejdspartnere

​Tegnestuen Apostelgaarden blev etableret af arkitekt Helge Jørgensen i 1984 og har med 35 års virke i byggebranchen og mangeartede opgaver et bredt kendskab og stor erfaring.

​Boligportal.dk skaber kontakt mellem lejere og udlejere og er Danmarks førende boligsite på lejeboligmarkedet. Som udlejer kan man nemt og hurtigt få udlejet sit ledige lejemål ved at indrykke en gratis annonce og komme i kontakt med Danmarks største udvalg af boligsøgende.

​Anlægsgartner H. Rasch & Søn A/S tilbyder bistand i forbindelse med vedligeholdelsesopgaver, beskæring af eksisterende buske og træer, gødskning, regelmæssig klipning af græsarealer, lugning af jord samt renholdelse af flisearealer. Endvidere snerydning og saltning.

Uanset arbejdets art og omfang udføres det med stor omtanke - også med henblik på skånsom miljøpåvirkning. H. Rasch & søn udarbejder gerne en plan for arbejdet.

borigo-logo@2x

​Et moderne intranet til dig og din naboer

​Mieritz Consulting. Rådgivende ingeniørfirma med 30 års erfaring inden for hus- bygning. Beskikket byggesagkyndig og forsikringsuddannet skadekonsulent.

​OP Ejendomsservice Aps tilbyder hjælp til: Havearbejde, Snerydning og saltning, Vinduespolering / Trappevask, Forbrugskontrol m.m

​Bang / Brorsen & Fogtdal er et af de største advokatfirmaer på Sydsjælland og Lolland Falster med kontorer i Nykøbing Falster og Vordingborg. Advokatfirmaet yder rådgivning og bistand inden for alle væsentlige juridiske områder, og har udviklet specialer inden for en række sagsområder.

​Vi er 215 medarbejdere i Danmark, heraf 40 statsautoriserede revisorer.

Lund Elmer Sandager er et full-service advokatfirma med fokus på rådgivning om erhvervsmæssige forhold og erhvervsrelateret lovgivning. Vort mål er at yde den bedst tænkelige rådgivning baseret på et højt fagligt og etisk niveau samt et indgående kendskab til hver enkelt klient.

Vi tilbyder vore klienter en bred vifte af juridisk rådgivning, hvori vi lægger vægt på at udarbejde individuelle løsninger og samtidig skabe resultater for klienterne.

Lund Elmer Sandager hører til blandt de større danske advokatfirmaer - vi beskæftiger 90 medarbejdere, hvoraf de 35 er jurister.

Tag os med på råd om bygningsvedligehold!

Focus2 udfører: byggeteknisk rådgivning, udarbejdelse af tilstandsvurderinger, skitseplanlægning, budgettering, projektering, udbud, tilsyn, aflevering, kvalitetssikring m.m. i forbindelse med bl.a.:

- Tagrenovering og udskiftning

- Facaderenovering

- Vinduesrenovering og udskiftning

- Optimering af varmeanlæg

- Udskiftning af faldstammer, stigstrenge og vandrør

- Etablering af tagboliger og altaner

- Andelsboligvurderinger

Bygningsrenovering – Vurderinger

ingeniører – arkitekter – bygningskonstruktører

Focus2 A/S • Tel: 3295 3717 • E-mail: focus2@focus2.dk

Kontakt

ADVICE Ejendomsadministration a/s

Rådhustorvet 4 C

4760 Vordingborg

CVR-nr: 33578822

Tlf.: 89 93 67 58

E-mail: info@advice-adm.dk