Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hvorfor vælge ADVICE Ejendomsadministration A/S?

Sparring på et højt niveau

Jævnlige evalueringsmøder

Gensidig tillid

​Ledige lejemål og boligudlejning på Sjælland

​Søger du hjælp til at finde ledige lejemål? Det kan du få lige her, for hos ADVICE Ejendomsadministration A/S beskæftiger vi os med boligudlejning på Sjælland. Vi tilbyder derudover leje af blandt andet erhvervslokaler og butikslokaler.

Du kan få fat i en lejebolig på Sjælland hos os. Vi administrerer desuden også udlejning af bolig på øerne Lolland/Falster. Vi tilbyder fx boligudlejning i Vordingborg, Næstved og omegn – dog har vi ingen lejemål i København. 

Skriv dig op til udlejning af bolig

Det kan være en frustrerende proces at skulle finde en ny bolig. Der er stor konkurrence, og det er også af denne grund, vi er her for at hjælpe. Vi har et bredt udvalg af boliger på Sjælland, herunder andelsboliger og ledige lejemål. Vi kan også hjælpe dig, hvis du søger et rækkehus.

Du kan altid kigge på boligportal.dk. Har du ikke kunnet finde en ledig lejebolig på Sjælland (eller hvor end, du leder), kan du blive skrevet op direkte hos os. Du kan enten kigge under vores ledige lejemål eller udfylde oplysningerne på den blanket, du finder her, og sende den til os. Herefter kontakter vi dig, når vi får en bolig til udlejning, der passer med dine ønsker.

Når vi registrerer dig i vores system, er der ingen rangorden. Det betyder, at udlejer afgør, hvem der bliver den næste lejer. Kontakt os gerne med nye oplysninger, tilretning af oplysninger eller forhør, om der er nye ledige lejemål på vej.

OBS: Når du udfylder denne blanket, er du/I samtidig indforstået med, at ADVICE Ejendomsadministration A/S opbevarer disse oplysninger i op til 1 år fra aflevering og bruger dem til at finde et ledigt lejemål til boligudlejning.Det påhviler dig/jer selv at sørge for sletning/ændring af oplysninger, hvis der måtte være behov for dette. Nærværende oplysningsregistrering sker i henhold til personregisterloven.

Proceduren ved registrering til boligudlejning

Hvis du er lejer hos os, vil din registrering være gratis. Du skal være aktivt søgende hos os, da vi løbende modtager opsigelser fra vores mere end 4600 enheder på tværs af Sjælland og Lolland Falster - vi modtager typisk opsigelser en gang om måneden, derfor kan du hurtigt blive kontaktet vedr. en ledig bolig til udlejning. Når vi modtager en opsigelse vil, vil vi kontakte dig på ovenstående oplysninger én gang. Lykkes det os ikke med at komme i kontakt med dig, kontakter vi næste person i rækken. Vi gør vores allerbedste for at sørge for, at du får en lejebolig på Sjælland, som du er tilfreds med.

Leder du efter lejebolig på Sjælland? Vi sætter dig i fokus!

Siden vi startede i 2011, er vores virksomhed vokset med stor hastighed. På trods af forskellige overgange og ændringer forbliver vores grundlæggende værdier og mål de samme. Vi vil sætte dig i centrum, levere administration af høj kvalitet og yde en god, personlig service hver eneste gang, du får os i røret eller på skrift. Derudover tilbyder vi altid konkurrencedygtige, knivskarpe priser, så du altid får det meste ud af vores service.

Vi bestræber os altid på at være innovative i forhold til resten af markedet. Vi er forandringsparate, hvis det er til din fordel. Vi lover ikke mere, end vi kan holde, og så holder vi, hvad vi lover. Med plads til fejl gør vi typisk tingene rigtigt første gang, så vi bruger det meste af vores dyrebare tid på at skabe værdi for dig.

Få mere information om ledige lejeboliger på Sjælland

Har du spørgsmål til vores ledige lejemål eller generelt udlejning af bolig, skal du være meget velkommen til at kontakte os. Vi kan ringes ved på tlf. 89 93 67 58, eller du kan sende en e-mail til info@advice-adm.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

ADVICE Ejendomsadministration a/s

Rådhustorvet 4 C

4760 Vordingborg

CVR-nr: 33578822

Tlf.: 89 93 67 58

E-mail: info@advice-adm.dk