Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Ledige lejemål og boligudlejning

Hos ADVICE Ejendomsadministration A/S har vi boligudlejning på Øerne Lolland/Falster, samt på store dele af Sjælland heriblandt Vordingborg og Næstved. Vi har dog ingen lejemål i København.

Boligudlejning – Skriv dig op

Fandt du ikke et ledigt lejemål på boligportal.dk, så kan du enten kigge under vores ledige lejemål eller udfylde oplysningerne på blanket, som du finder her, og sende den til os. Du kan også skrive alle oplysningerne fra blanketten ind i nedenstående kommentarfelt. Vi vil herefter kontakte dig, når vi får en bolig til udlejning, der passer med dine ønsker.

OBS: Når du udfylder denne blanket, er du/I samtidig indforstået med at ADVICE Ejendomsadministration A/S opbevarer disse oplysninger i op til 1 år fra aflevering og bruger dem til at finde et ledigt lejemål til boligudlejning.

Det påhviler dig/jer selv at sørge for sletning/ændring af oplysninger, såfremt der måtte være behov herfor. Nærværende oplysning registrering sker i henhold til personregisterloven.​

Vores procedure ved registrering

Som lejeremne i ADVICE Ejendomsadministration A/S, så er registreringen GRATIS, og det kræver at du/I selv er aktivt søgende hos os, idet vi løbende modtager opsigelser – typisk omkring den 1. i måneden.

Når vi modtager en opsigelse vil ADVICE kontakte dig/jer på ovenstående oplysninger 1 gang, og lykkes det ikke at skaffe kontakt, tager vi fat i næste emne.

Få mere information om vores ledige lejemål

Har du spørgsmål omkring vores ledige lejemål eller boligudlejning generelt, er du velkommen til at kontakte os på telefon 89 93 67 58 eller e-mail info@advice-adm.dk​.

Der er i registreringen ingen rangorden, hvorfor udlejer afgør hvem der bliver lejer(e). Kontakt os med nye oplysninger, tilretning af oplysninger eller forhøre om der er nye ledige lejemål på vej.​​​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

ADVICE Ejendomsadministration A/S

Rådhustorvet 4 C

4760 Vordingborg

CVR-nr: 33578822

Tlf.: 89 93 67 58

E-mail: info@advice-adm.dk

ADVICE Ejendomsadministration A/S

Rådhustorvet 4 C

4760 Vordingborg