Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Erhvervslokaler til leje lige her hos os

Er du på udkig efter et erhvervslokale, som du kan leje? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos vores boligadministration kan du nemlig finde en række erhvervslokaler til leje. Vi holder til i Vordingborg, men står til rådighed for lejere over hele Sjælland.

Især for nystartede virksomheder kan det være en god løsning at benytte sig af erhvervsleje. Denne løsning er nemlig ofte væsentligt billigere, end hvis du skal ud at investere i lokaler. Vi har istandsatte lokaler til leje i forskellige områder, men alle til en fornuftig pris.

Erhvervslejemål, der passer til ethvert behov

De fleste af vores erhvervslejemål kan du finde på boligportal.dk. Dog ønsker nogle af vores udlejere ikke at annoncere dér, så derfor kan det godt betale sig for dig at kigge efter ledige lejemål lige her på siden også.​

Du har også mulighed for at udfylde en blanket med en række oplysninger, så vi kan finde et erhvervslejemål, der passer til dine behov. Når vi har en ledig bolig, kontakter vi dig, og inden du ved det, vil du stå med en lejekontrakt til et erhvervslejemål, der passer perfekt til dig.

Ring for flere informationer om vores erhvervslokaler

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvilke erhvervslokaler til leje vi har til rådighed? Så bør du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi står altid klar til at yde professionel service til vores lejere.

Ring på telefon 89 93 67 58, eller send en mail til info@adgive-adm.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere informationer.​

Kontakt

ADVICE Ejendomsadministration a/s

Rådhustorvet 4 C

4760 Vordingborg

CVR-nr: 33578822

Tlf.: 89 93 67 58

E-mail: info@advice-adm.dk

ADVICE Ejendomsadministration A/S

Rådhustorvet 4 C

4760 Vordingborg