Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hvorfor vælge ADVICE Ejendomsadministration A/S?

Sparring på et højt niveau

Jævnlige evalueringsmøder

Gensidig tillid

Erhvervslokaler til leje: Lej det perfekte erhvervslejemål lige her!

Leder du efter de perfekte erhvervslokaler til din virksomhed, butik eller kontor? Lad os hjælpe dig med jagten. Vi holder til i Vordingborg, men står til rådighed for lejere over hele Sjælland. Vi har især mange samarbejder med erhvervskunder i Næstved og omegn.

Hos ADVICE Ejendomsadministration A/S har vi med ejendomsadministration med stort E at gøre. Vi beskæftiger os med alt fra udlejning af lejeboliger- og lokaler til private samt til erhverv og andelsforeninger. Vi har en bred vifte af ydelser såvel som en årelang erfaring, der adskiller os fra vores konkurrenter.

Erhvervslejemål, der passer til ethvert behov

For dig, som har startet en virksomhed for nylig, kan det være en god løsning, hvis du benytter dig af et kontor til leje, en butik til leje eller bare generelt erhvervsleje i stedet for at købe.

Denne løsning er nemlig typisk væsentligt billigere, end hvis du skal ud at investere i nye, dyre lokaler. Vi har istandsatte erhvervslokaler til leje i mange forskellige områder. Fælles for alle vores erhvervslokaler til leje er, at de alle kommer med en fornuftig pris. Vores priser er fordelagtige og konkurrencedygtige, så du får mest ud af dine penge – og det er uanset, om det gælder et kontor til leje eller andet erhvervsleje. Vi kan derudover hjælpe med leje af butikslokaler.

Kig selv efter erhvervsleje på boligportal.dk

Størstedelen af vores erhvervslejemål er til at finde på boligportal.dk. Dog har vi nogle enkelte udlejere, som af specifikke årsager ikke ønsker eller har lyst til at annoncere deres lejemål der. Hvis du leder efter erhvervslokaler til leje, så kan det altså af og til godt betale sig, hvis du også selv kigger efter ledige lejemål lige her på vores side.

Hvis vi skal holde øje med mulighederne for dig, kan vi få dig skrevet op. Her skal du udfylde en blanket, hvor vi skal bruge en række forskellige oplysninger om dig. På den måde kan vi finde et erhvervslejemål, som opfylder de behov, du nu skulle have.

Når vi har et ledigt butikslokale eller et kontor til leje, kontakter vi dig. Hvis du ikke er interesseret i det, er det helt fair, så tilbyder vi det til en anden. Inden du ved det, vil du stå med en lejekontrakt til et erhvervslejemål, der passer perfekt til din virksomhed.

Kvalificeret rådgivning, når du leder efter kontor til leje

Vi står altid gerne til rådighed, hvis du har spørgsmål til erhvervsleje. Ydermere er det vigtigt for os, at du får den bedste service som muligt.

Hos ADVICE anvender vi de nyeste teknologier og systemer, så der altid er styr på dokumenter og rapportering. Vi fokuserer på at være innovative og forandringsparate i en moderne tid, så vi fortsat kan give dig den bedste service.

Vi ændrer os gerne til vores kunders fordel, da kunderne er vores forretningsgrundlag. At holde det, vi lover, er en vigtig del af den tillid, der er mellem os og kunden. Vi er personlige og ærlige i vores opdrag, så ingen misforståelser opstår undervejs.

Leder du efter et kontor til leje eller andet erhvervsleje? Ring i dag

Har du været inde at kigge på vores erhvervslejemål her på siden og boligportal.dk, og kan du ikke finde det, du leder efter? Så skal du være velkommen til at blive skrevet op hos os. Du udfylder blot den blanket, der ligger her på siden. 

Har du derudover spørgsmål til vores erhvervslokaler til leje, må du også meget gerne kontakte os. Vi vil altid gerne tage en uforpligtende snak med dig, og vi besvarer både spørgsmål over telefon og på skrift. Vi står altid klar til at yde professionel vejledning til vores lejere, når de er på udkig efter et nyt erhvervslejemål.

Du kan give os et kald på telefonnummeret 89 93 67 58. Hvis du begår dig bedre på skrift, kan du sende os en e-mail til vores e-mailadresse info@advice-adm.dk.

Vi sørger altid for at vende tilbage til dig så snart som muligt med det kontor til leje, som du drømmer om. Vi glæder os til at samarbejde med dig og opfylde dine drømme om erhvervsleje.

Kontakt

ADVICE Ejendomsadministration a/s

Rådhustorvet 4 C

4760 Vordingborg

CVR-nr: 33578822

Tlf.: 89 93 67 58

E-mail: info@advice-adm.dk