Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hvorfor vælge ADVICE Ejendomsadministration A/S?

Sparring på et højt niveau

Jævnlige evalueringsmøder

Gensidig tillid

​Erhvervslokaler til leje - lige her hos os

​Leder du efter de perfekte erhvervslokaler til din virksomhed, butik eller kontor? Lad os hjælpe dig med jagten. Vi holder til i Vordingborg, men står til rådighed for lejere over hele Sjælland. Vi har især mange samarbejder med erhvervskunder i Næstved og omegn.

Hos ADVICE Ejendomsadministration A/S har vi med ejendomsadministration med stort E at gøre. Vi beskæftiger os med alt fra udlejning af lejeboliger til private til erhvervslejemål til andelsforeninger. Vi har en bred vifte af ydelser såvel som en årelang erfaring, der adskiller os fra vores konkurrenter. 

Det er vigtigt at finde det rette butikslokale

Når du søger efter et kontor til leje eller et butikslokale til leje, er det i særdeleshed vigtigt, du får et, der er det rigtige for dig. Det er derfor en god idé, hvis du sætter dig ned på forhånd og overvejer, hvad du har behov for – og derefter leder efter en butik til leje.

Dette gør det både nemmere for dig selv, men også os, når du skal udfylde en blanket om, hvad du søger. Du skal ikke gå på kompromis med ønsker, hvis de er vigtige for din forretning. Det kan være, du har brug for et specifikt design, så din butik får det rette udtryk.

Det kunne også være, du har behov for et kontor af en bestemt størrelse. Alt dette er vigtigt, når du søger, fordi du skal være tilfreds, når du står med en underskrevet lejekontrakt i hånden. Undersøg derfor grundigt dine muligheder ved hvert erhvervslejemål, inden du skriver under. Vores udlejere er forskellige og har forskellige krav, hvilket betyder, at det du må ét sted, ikke nødvendigvis er tilladt et andet.

Erhvervslejemål, der passer til ethvert behov

For dig, som har startet en virksomhed for nylig, kan det være en god løsning, hvis du benytter dig af kontor til leje, butik til leje eller bare generelt erhvervsleje i stedet for at købe.

Denne løsning er nemlig typisk væsentligt billigere, end hvis du skal ud at investere i nye, dyre lokaler. Vi har istandsatte erhvervslokaler til leje i mange forskellige områder. Fælles for alle vores erhvervslokaler til leje er, at de alle kommer med en fornuftig pris. Vores priser er fordelagtige og konkurrencedygtige, så du får mest ud af dine penge.​

Du kan også selv kigge efter erhvervslejemål

Størstedelen af vores erhvervslejemål er til at finde på boligportal.dk. Dog har vi nogle enkelte udlejere, som af specifikke årsager ikke ønsker eller har lyst til at annoncere deres lejemål der. Derfor kan det af og til godt betale sig, hvis du også kigger efter ledige lejemål lige her på vores side.

Hvis vi skal holde øje med mulighederne for dig, kan vi få dig skrevet op. Her skal du udfylde en blanket, hvor vi skal bruge en række forskellige oplysninger om dig. På den måde kan vi finde et erhvervslejemål, som opfylder de behov, du nu skulle have.

Når vi har et ledigt butikslokale eller kontor, kontakter vi dig. Hvis ikke du er interesseret i det, er det helt fair, så tilbyder vi den til en anden. Inden du ved det, vil du stå med en lejekontrakt til et erhvervslejemål, der passer perfekt til din virksomhed.

Kvalificeret rådgivning, når du leder efter kontor til leje

Vi står altid gerne til rådighed, hvis du har spørgsmål til erhvervsleje. Ydermere er det vigtigt for os, at du får den bedste service som muligt.

Hos ADVICE anvender vi de nyeste teknologier og systemer, så der altid er styr på dokumenter og rapportering. Vi fokuserer på at være innovative og forandringsparate i en moderne tid, så vi fortsat kan give dig den bedste service.

Vi ændrer os gerne til vores kunders fordel, da kunderne er vores forretningsgrundlag. At holde det, vi lover, er en vigtig del af den tillid, der er mellem os og kunden. Vi er personlige og ærlige i vores opdrag, så ingen misforståelser opstår undervejs.

Ring for flere informationer om kontor til leje

Har du været inde at kigge på vores erhvervslejemål her på siden og boligportal.dk? Og kan du ikke finde det, du leder efter? Så skal du være velkommen til at blive skrevet op hos os. Du udfylder blot den blanket, der ligger her på siden.

Har du derudover spørgsmål, må du også meget gerne kontakte os. Vi vil altid gerne tage en uforpligtende snak med dig, og vi besvarer både spørgsmål over telefon eller på skrift. Vi står altid klar til at yde professionel vejledning til vores lejere.

Du kan enten give os et kald på telefonnummeret 89 93 67 58. Hvis du begår dig bedre på skrift, kan du sende os en e-mail til vores e-mail: info@advice-adm.dk.

Så sørger vi for at vende tilbage så snart som muligt med dit det kontor til leje, du drømmer om. Vi glæder os til at samarbejde med dig for at opfylde dine erhvervslokaledrømme.

​​

Kontakt

ADVICE Ejendomsadministration a/s

Rådhustorvet 4 C

4760 Vordingborg

CVR-nr: 33578822

Tlf.: 89 93 67 58

E-mail: info@advice-adm.dk